Ga naar de inhoud

reacties

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, u e-mailadres wordt niet vermeld bij plaatsing van uw bericht.
20 berichten.
Anoushka Middelburg Anoushka Middelburg schreef op februari 29, 2024 om 5:00 pm
Lieve Marcel en Nita. Dank voor de hulp, begeleiding, persoonlijke noot en nazorg, na het overlijden van mijn vader. Hij zou jullie dankbaar zijn, omdat vooral ZIJN wensen nageleefd zijn. We voelen ons gesteund, begrepen en gehoord… Dank daarvoor 🙏🏻😘
anita anita schreef op juli 24, 2023 om 7:18 pm
Beste Marcel Fijn was het meeleven, meedenken en het warme gevoel dat je ons gaf na het overlijden van onze (schoon)moeder Dankzij jou kunnen we terug kijken op een intiem en waardig afscheid! Dankjewel daarvoor!
Sylvia van Keulen Sylvia van Keulen schreef op mei 16, 2023 om 7:20 pm
Marcel en Nita Cevering Dank voor jullie liefdevolle inzet om een mooi waardig afscheid te verzorgen voor Onze lieve man-vader-opa Jan van Keulen. (4-4-1939 _ 2-4-2023) Wij hebben direct bij kennis making het gevoel gehad jullie dit op een respectvolle aangename manier konden volbrengen door hoe jullie ons steunden en geholpen hebben om goede keuzes te maken in zo’n verdrietige tijd! Namens de familie van Keulen heel erg bedankt voor jullie welgemeende warmte en steun
Barry van Zelm Barry van Zelm schreef op juni 8, 2022 om 6:35 pm
Op woensdag 20 april van dit jaar is onze lieve moeder heengegaan. Na wat vergelijken zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij De Vaart uitvaartverzorging (Marcel en Nita Cevering). Daar we een niet standaard crematie wilden hebben, was het nog een behoorlijke uitdaging om dit gerealiseerd te krijgen. Door de professionele en liefdevolle benadering van Marcel en Nita hebben we dit uiteindelijk gerealiseerd. We hebben hierdoor in een gemoedelijke en huiselijke omgeving van moeders afscheid kunnen nemen in jullie uitvaartcentrum. Verder hebben we enkele dagen later moeders kunnen herdenken zoals zij was op de Buitenplaats in Vlaardingen, met alle familie en vrienden, tijdens een gemoedelijk en gezellig samenzijn. Waarna we moeders naar het crematorium hebben gebracht. We willen jullie zo ontzettend bedanken voor dit waardige en mooie afscheid. Die dag zal bij ons allen in onze herinnering blijven. Marcel en Nita, jullie zijn prachtmensen. Heel veel liefs, Familie van Zelm en Familie Beekman
Edith Seeder Edith Seeder schreef op mei 23, 2022 om 2:33 pm
Zaterdag 14 mei is onze moeder, schoonmoeder, (overgroot)oma overgegaan op 82 jarige leeftijd. Zij verbleef in een hospice waar zij de laatste 5 weken van haar leven liefdevol is verzorgd. En waar we haar in die periode als familie bij hebben kunnen staan. Het was een zonnige ochtend toen zij overging. We hebben haar gewassen en mooi aangekleed. Alwaar Marcel zich later bij ons aansloot. We beleefden zijn betrokkenheid met ons als familie als heel waardevol. We hebben ons goed kunnen voorbereiden op haar uitvaart, doordat we nauw in contact waren met Marcel en Nita. Zij adviseerden ons wat alvast te gaan regelen. Daardoor was er rust na 't heengaan van onze moeder. En konden we onder hun begeleiding alle stappen nemen die nodig waren. Het uitvaart centrum in Vlaardingen waar onze moeder een week opgebaard heeft gelegen hebben wij ervaren als een warme huiselijke plek. Waar we in alle rust haar konden bezoeken. En zo lang als nodig was mochten zijn. De uitvaart vond Zaterdag 21 Mei plaats in Maassluis. Het was wederom een zonnige dag. Onze moeder werd vervoerd in een prachtige Cadillac. Bij aankomst stond Nita daar om de auto te begeleiden. Ontroerend hoe respectvol dat ging, ook omdat Marcel zich erbij aansloot spelend op het blaasinstrument (doedelzak) waarvan wij wel wisten dat hij dit instrument vaker had ingezet bij uitvaarten. Maar voor ons kwam dit als een volslagen verassing. We hebben deze eer voor onze moeder diep gevoeld. De hele uitvaart was een prachtig en mooi eerbetoon voor onze moeder. Alles klopte; Ons gezamenlijke binnenkomst met onze moeder in een mooie witte kist vol met bloemen. De muziek. De toespraken. De kaarsen die we aanstoken om ons licht door te geven. De laatste eer. En ons moeder die te midden van iedereen aanwezig bleef tijdens de condoleance. We zullen deze dag nooit vergeten, mede dankzij Marcel en Nita die ons zo warm en liefdevol hier doorheen hebben begeleid. Met heel veel dank van onze hele familie aan jullie beiden. Warme groet, familie Seeder en familie Kist.
Ria van Hoogdalem Ria van Hoogdalem schreef op december 21, 2021 om 6:28 pm
Op 6 nov 2021 is op de leeftijd van 74 jaar zeer plotseling mijn man overleden. Je voel je op dat moment zo leeg en machteloos. Nadat we contact hadden gehad met Marcel en Nita ,die ons door deze hele moeilijke tijd heen hebben geholpen. Dit zijn mensen met hun hart op de juiste plaats . Zo menselijk en zo medelevend. Ik,mijn kinderen en kleinkinderen zijn zo dankbaar dat Marcel en Nita op onze weg zijn gekomen en de uitvaart van mijn man ontzettend waardevol en met respect hebben begeleid. Betere en menselijkere mensen konden wij ons niet wensen. Onze oprechte dank. Fam van Hoogdalem .
Fam. Kleijn Fam. Kleijn schreef op maart 19, 2021 om 7:03 pm
December 2020 overleed na een kort ziekbed onze man, vader en opa. Marcel en Nita hebben ons volledig door het hele proces heen geholpen naar volle tevredenheid. Ondanks alle beperkingen vanwege het coronavirus hebben zij er een intieme prachtige ceremonie van gemaakt met een erehaag aan het einde van de dienst die heel veel indruk heeft gemaakt op vrienden, kennissen en familie. We hadden het ons niet mooier kunnen wensen. Nogmaals bedankt voor de goede verzorging! Groet, familie Kleijn.
H. Daniëls H. Daniëls schreef op april 21, 2020 om 7:24 pm
Dinsdag 14 april 2020 is onze lieve vader en man en Opa op 88 jarige leeftijd heen gegaan. Dan komt er veel op je af, Marcel en Nita zijn ongelooflijk lieve, meelevende en zeer bekwame uitvaart begeleiders die naar de mensen kijken en luisteren hierdoor komen ze met voorstellen waar wij niet aan zouden denken. De locatie waar je samen kunt komen is huiselijk en intiem. Ik zou deze mensen bij iedereen aanbevelen. Marcel en Nita zeer veel dank voor een geweldig en waardig afscheid. Groetjes de Fam. Daniëls
Nathalie Gruben Nathalie Gruben schreef op maart 18, 2020 om 7:55 pm
Afgelopen donderdag overleed onze (stief) vader plotseling en vanwege het Corona virus mocht de uitvaart niet bij gewoond worden door genodigden buiten de familie. De creatieve manier waarop jullie daarmee omgegaan zijn heeft gezorgd voor een intieme en ontzettend persoonlijke uitvaart waar wij met grote dankbaarheid op terug kijken. Dank jullie wel voor het luisterend oor, het meedenken en het persoonlijke contact van afgelopen week! Nathalie
Patricia van Dijk Patricia van Dijk schreef op maart 13, 2020 om 12:30 pm
Mijn lieve vader Herman de jonge is 18 december 2019 overleden. Wat komt er dan opeens veel op je af. En wat nemen Marcel en Nita dan veel uit handen. Ze denken aan alles. En hebben ons heel goed ondersteund. En vooral ook met ons meegedacht hoe we mijn vader een mooi afscheid konden geven. Wat zijn we hun dankbaar. Bedankt!! Tineke en naaste.
Karin Fontijne Karin Fontijne schreef op april 20, 2019 om 10:35 am
Op 11 april j.l. is onze moeder, schoonmoeder en oma overleden. De uitvaart heeft 16 april j.l. plaatsgevonden. De hele organisatie vanaf het overlijden tot aan de uitvaart was fantastisch verzorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld, wat voor de familie een grote zorg minder was. Wat vooral heel fijn was, was de persoonlijke, kleinschalige en warme benadering. Dit is precies zoals mijn moeder het zou hebben gewild. Ook namens mijn zus Inge en de rest van de familie wil ik jullie, Marcel en Nita, heel, heel hartelijk bedanken voor de fijne wijze waarop jullie ons hebben gesteund in deze moeilijke tijd.
Katja Dangerman Katja Dangerman schreef op januari 13, 2019 om 8:21 am
Het is niet te beschrijven wat er gebeurt, als een geliefde overlijdt. En er is niets ter wereld wat dit verdriet kan wegnemen. Toch denk ik dat de manier van afscheid nemen een groot aandeel heeft in de rouwverwerking. Door de warme en huiselijke sfeer en persoonlijke betrokkenheid van Marcel en Nita hebben mijn kinderen en ik op een prachtige, intense manier afscheid kunnen nemen, wat ons erg heeft geholpen bij de verwerking. Van begin tot eind hebben zij ons fantastisch begeleid, meegedacht en gezorgd voor een prachtige uitvaart. Lieve Marcel en Nita, ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle goede zorgen in deze vreselijke, moeilijke tijd. Wij kijken nog regelmatig terug op een mooi en meer dan waardig afscheid van onze liefste man en vader. ❤
Sjaan en Kees Louwers Sjaan en Kees Louwers schreef op november 22, 2018 om 1:55 pm
Op 8 september jl. is onze schoonzoon overleden. Op voorspraak van een vriendin van onze dochter hebben wij jullie ingeschakeld om de uitvaart te verzorgen. De manier waarop jullie dit hebben gedaan is onnavolgbaar. Het heeft een grote indruk gemaakt op iedereen die dit heeft mogen meebeleven en heeft vooral het afscheid voor onze dochter en kleinkinderen dragelijk en onvergetelijk gemaakt. Nita en Marcel wij zijn jullie daar zeer dankbaar voor.
Katja Katja schreef op januari 29, 2018 om 7:49 am
De uitvaart van mijn schoonvader bij de Vaart was prima geregeld. Heel veel dank daarvoor. Ondanks dat het kerst was verliep alles op rolletjes en kregen wij precies die begeleiding die we zelf prettig vonden.
Arno Krijgsman Arno Krijgsman schreef op december 27, 2017 om 9:47 am
Geachte, Bij deze willen wij onze dank uitbrengen voor het meedenken, meeleven en organiseren i.v.m het overlijden van onze (schoon)moeder, moeder, oma. Het was perfect geregeld en we zouden anders niet geweten hebben hoe we het moesten doen. Marcel en Nita..... BEDANKT VOOR ALLES !!!
Chris Chris schreef op oktober 21, 2017 om 10:56 am
Marcel, I want you to know how much I appreciate the excellent service you provided looking after the funeral of my wife. Your attention to detail, great communication skills, and ready advice made one of the most challenging periods in my life, an experience I was better able to cope with. You are very generous with your time and thank you does not seem enough, but it comes from the bottom of my heart.
Hans Hans schreef op augustus 5, 2017 om 1:02 pm
Beste Marcel en Nita,dank julliewel voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. We hebben het als een warme deken ervaren hoe jullie ons begeleid hebben voor en tijdens de uitvaart.Dit was precies het afscheid wat we voor ogen hadden. Nogmaals dank jullie wel!!
Henk Henk schreef op mei 9, 2017 om 8:56 pm
Beste Marcel, hartelijk dank voor de betrokken wijze waarop jij de regeling van de uitvaart van mijn partner heb geregeld. De rust en betrokkenheid die jij heb gegeven is voor mij een grote steun .
Lizet Lizet schreef op maart 26, 2017 om 11:45 am
Lieve Marcel, Nita en Sabine, niemand wil een geliefde verliezen, maar door jullie meedenken konden wij onze schoonzus een waardig afscheid geven. Wij danken jullie uit de grond van ons hart. Dit is voor jullie geen werk maar een roeping en dat stralen jullie uit.
Marco Pronk Marco Pronk schreef op maart 21, 2017 om 8:27 pm
Marcel, Nita en Sabine, ik wil jullie bedanken voor jullie steun, warmte, inzet en het regelen van de mooie uitvaart van mijn schoonzus. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen. De ervaringen die wij hebben bij en met jullie meegemaakt zullen wij zeker uitdragen.
Call Now Button