reacties

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht, u e-mailadres wordt niet vermeld bij plaatsing van uw bericht.
15 berichten.
Ria van Hoogdalem Ria van Hoogdalem heeft geschreven op december 21, 2021 om 6:28 pm:
Op 6 nov 2021 is op de leeftijd van 74 jaar zeer plotseling mijn man overleden. Je voel je op dat moment zo leeg en machteloos. Nadat we contact hadden gehad met Marcel en Nita ,die ons door deze hele moeilijke tijd heen hebben geholpen. Dit zijn mensen met hun hart op de juiste plaats . Zo menselijk en zo medelevend. Ik,mijn kinderen en kleinkinderen zijn zo dankbaar dat Marcel en Nita op onze weg zijn gekomen en de uitvaart van mijn man ontzettend waardevol en met respect hebben begeleid. Betere en menselijkere mensen konden wij ons niet wensen. Onze oprechte dank. Fam van Hoogdalem .
Fam. Kleijn Fam. Kleijn heeft geschreven op maart 19, 2021 om 7:03 pm:
December 2020 overleed na een kort ziekbed onze man, vader en opa. Marcel en Nita hebben ons volledig door het hele proces heen geholpen naar volle tevredenheid. Ondanks alle beperkingen vanwege het coronavirus hebben zij er een intieme prachtige ceremonie van gemaakt met een erehaag aan het einde van de dienst die heel veel indruk heeft gemaakt op vrienden, kennissen en familie. We hadden het ons niet mooier kunnen wensen. Nogmaals bedankt voor de goede verzorging! Groet, familie Kleijn.
H. Daniëls H. Daniëls heeft geschreven op april 21, 2020 om 7:24 pm:
Dinsdag 14 april 2020 is onze lieve vader en man en Opa op 88 jarige leeftijd heen gegaan. Dan komt er veel op je af, Marcel en Nita zijn ongelooflijk lieve, meelevende en zeer bekwame uitvaart begeleiders die naar de mensen kijken en luisteren hierdoor komen ze met voorstellen waar wij niet aan zouden denken. De locatie waar je samen kunt komen is huiselijk en intiem. Ik zou deze mensen bij iedereen aanbevelen. Marcel en Nita zeer veel dank voor een geweldig en waardig afscheid. Groetjes de Fam. Daniëls
Nathalie Gruben Nathalie Gruben heeft geschreven op maart 18, 2020 om 7:55 pm:
Afgelopen donderdag overleed onze (stief) vader plotseling en vanwege het Corona virus mocht de uitvaart niet bij gewoond worden door genodigden buiten de familie. De creatieve manier waarop jullie daarmee omgegaan zijn heeft gezorgd voor een intieme en ontzettend persoonlijke uitvaart waar wij met grote dankbaarheid op terug kijken. Dank jullie wel voor het luisterend oor, het meedenken en het persoonlijke contact van afgelopen week! Nathalie
Patricia van Dijk Patricia van Dijk heeft geschreven op maart 13, 2020 om 12:30 pm:
Mijn lieve vader Herman de jonge is 18 december 2019 overleden. Wat komt er dan opeens veel op je af. En wat nemen Marcel en Nita dan veel uit handen. Ze denken aan alles. En hebben ons heel goed ondersteund. En vooral ook met ons meegedacht hoe we mijn vader een mooi afscheid konden geven. Wat zijn we hun dankbaar. Bedankt!! Tineke en naaste.
Karin Fontijne Karin Fontijne heeft geschreven op april 20, 2019 om 10:35 am:
Op 11 april j.l. is onze moeder, schoonmoeder en oma overleden. De uitvaart heeft 16 april j.l. plaatsgevonden. De hele organisatie vanaf het overlijden tot aan de uitvaart was fantastisch verzorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld, wat voor de familie een grote zorg minder was. Wat vooral heel fijn was, was de persoonlijke, kleinschalige en warme benadering. Dit is precies zoals mijn moeder het zou hebben gewild. Ook namens mijn zus Inge en de rest van de familie wil ik jullie, Marcel en Nita, heel, heel hartelijk bedanken voor de fijne wijze waarop jullie ons hebben gesteund in deze moeilijke tijd.
Katja Dangerman Katja Dangerman heeft geschreven op januari 13, 2019 om 8:21 am:
Het is niet te beschrijven wat er gebeurt, als een geliefde overlijdt. En er is niets ter wereld wat dit verdriet kan wegnemen. Toch denk ik dat de manier van afscheid nemen een groot aandeel heeft in de rouwverwerking. Door de warme en huiselijke sfeer en persoonlijke betrokkenheid van Marcel en Nita hebben mijn kinderen en ik op een prachtige, intense manier afscheid kunnen nemen, wat ons erg heeft geholpen bij de verwerking. Van begin tot eind hebben zij ons fantastisch begeleid, meegedacht en gezorgd voor een prachtige uitvaart. Lieve Marcel en Nita, ik kan jullie niet genoeg bedanken voor alle goede zorgen in deze vreselijke, moeilijke tijd. Wij kijken nog regelmatig terug op een mooi en meer dan waardig afscheid van onze liefste man en vader. ❤
Sjaan en Kees Louwers Sjaan en Kees Louwers heeft geschreven op november 22, 2018 om 1:55 pm:
Op 8 september jl. is onze schoonzoon overleden. Op voorspraak van een vriendin van onze dochter hebben wij jullie ingeschakeld om de uitvaart te verzorgen. De manier waarop jullie dit hebben gedaan is onnavolgbaar. Het heeft een grote indruk gemaakt op iedereen die dit heeft mogen meebeleven en heeft vooral het afscheid voor onze dochter en kleinkinderen dragelijk en onvergetelijk gemaakt. Nita en Marcel wij zijn jullie daar zeer dankbaar voor.
Katja Katja heeft geschreven op januari 29, 2018 om 7:49 am:
De uitvaart van mijn schoonvader bij de Vaart was prima geregeld. Heel veel dank daarvoor. Ondanks dat het kerst was verliep alles op rolletjes en kregen wij precies die begeleiding die we zelf prettig vonden.
Arno Krijgsman Arno Krijgsman heeft geschreven op december 27, 2017 om 9:47 am:
Geachte, Bij deze willen wij onze dank uitbrengen voor het meedenken, meeleven en organiseren i.v.m het overlijden van onze (schoon)moeder, moeder, oma. Het was perfect geregeld en we zouden anders niet geweten hebben hoe we het moesten doen. Marcel en Nita..... BEDANKT VOOR ALLES !!!
Chris Chris heeft geschreven op oktober 21, 2017 om 10:56 am:
Marcel, I want you to know how much I appreciate the excellent service you provided looking after the funeral of my wife. Your attention to detail, great communication skills, and ready advice made one of the most challenging periods in my life, an experience I was better able to cope with. You are very generous with your time and thank you does not seem enough, but it comes from the bottom of my heart.
Hans Hans heeft geschreven op augustus 5, 2017 om 1:02 pm:
Beste Marcel en Nita,dank julliewel voor het verzorgen van de uitvaart van onze moeder. We hebben het als een warme deken ervaren hoe jullie ons begeleid hebben voor en tijdens de uitvaart.Dit was precies het afscheid wat we voor ogen hadden. Nogmaals dank jullie wel!!
Henk Henk heeft geschreven op mei 9, 2017 om 8:56 pm:
Beste Marcel, hartelijk dank voor de betrokken wijze waarop jij de regeling van de uitvaart van mijn partner heb geregeld. De rust en betrokkenheid die jij heb gegeven is voor mij een grote steun .
Lizet Lizet heeft geschreven op maart 26, 2017 om 11:45 am:
Lieve Marcel, Nita en Sabine, niemand wil een geliefde verliezen, maar door jullie meedenken konden wij onze schoonzus een waardig afscheid geven. Wij danken jullie uit de grond van ons hart. Dit is voor jullie geen werk maar een roeping en dat stralen jullie uit.
Marco Pronk Marco Pronk heeft geschreven op maart 21, 2017 om 8:27 pm:
Marcel, Nita en Sabine, ik wil jullie bedanken voor jullie steun, warmte, inzet en het regelen van de mooie uitvaart van mijn schoonzus. Wij hebben veel positieve reacties ontvangen. De ervaringen die wij hebben bij en met jullie meegemaakt zullen wij zeker uitdragen.